根据《2010年个人数据保护法》发出的通知

向下滚动查看马来西亚语版本

1.一般

《2010年个人资料保护法》(以下简称“PDPA)一般规管商业交易中个人资料的处理。就本公告而言,“个人资料”及“处理”等术语具有《个人资料私隐审查条例》所订明的含义。本公告适用于APM Automotive Ho必威连接ldings Bhd (424838-D)及其子公司,包括Able Motor Sdn Bhd(公司编号250531-A)和Omnimatics Sdn Bhd(公司编号1146451-U),如适用,其关联公司(以下简称“必威连接”、“我们的”、“我们”或“我们”)。

2.指导原则

我们遵守《2010年个人数据保护法》。本个人资料保障公告(“请注意”)告知你我们如何根据下列指引原则使用你的个人资料:

  1. 我们使用您的个人资料向您提供商品、服务及其他交易性产品和服务。
  2. 我们的目标是不断改善与您的沟通以及我们为您提供的产品和服务,并将使用您的个人数据帮助我们实现这一目标。
  3. 我们允许您控制我们所持有的有关您的个人数据,包括允许谁查看这些数据以及如何使用这些数据。
  4. 未经您同意,我们不会使用您的个人数据与您联系以进行直接营销。
  5. 我们将采取合理的措施,通过安全政策和安全的业务流程保护您的个人数据。


3.应用程序

本通知一般适用于与APM的所有通信以及APM提供的产品和服务。必威连接本书面通知旨在通知您,您的个人资料正由APM或其代表处理。必威连接

4.验收

在可能出现的情况下,不同的数据保护通知将适用于特定的交易,如果是这样,我们将相应地通知您。在向我们提供您的个人资料之前,请仔细阅读并理解本通知第2页的8项条款。您向我们提供您的个人资料、与我们沟通或继续使用我们的产品或服务,均表明您同意并同意本通知的条款和条件。

5.第三者的个人资料

关于您向我们提供的任何第三方的个人数据,您保证您已获得上述第三方的相关同意,向APM和APM提供其个人数据以处理此类个人数据。您进一步保证并承诺在向APM提供该第三方的个人数据之前向该第三方提供本通知的副本。必威连接

6.我们如何收集您的个人数据

  1. 直接从你-我们收集您在使用我们的任何产品、服务和网站或与我们进行交易时向我们提供的个人资料。这包括您提供的信息:
    • 当你向我们查询或要求任何服务或产品或购买任何产品或服务时;
    • 当你与我们沟通时;
    • 当您与我们执行交易或合约时;
    • 当您填写手工表格并提交给我们时;
    • 当您通过电话、电子邮件、我们的网站或亲自与我们交易时;
    • 当您参加我们的客户调查、竞赛和促销活动时;
    • 当您使用我们的产品或服务时;
    • 当您访问我们的场所或我们的网站时;或你寄给我们的信件,包括任何查询或意见。
  2. 当您使用我们的网站-当您访问我们的网站时,我们可能会自动收集部分信息,包括:
    • 有关您使用我们产品和服务的信息,包括您的浏览器类型、操作系统、平台、IP地址、cookie、语言和地区;和
    • 搜索您在使用本网站时对本网站、浏览过的网页和广告以及点击过的链接所进行的查询。
  3. 来自第三方–我们可能会要求第三方提供您的个人数据,例如,当我们获取第三方营销列表,或获得您使用信用卡或借记卡付款的授权,或完成信用或欺诈检查时。
  4. 法人实体-当我们与公司实体进行交易或订立合约时,该公司实体可能会向我们提供与交易或合约有关的您的个人资料。该公司实体负责获得您的同意,以便向我们披露您的个人资料。


7.我们收集了多少个人资料啊

在本通知中,个人资料指我们持有的有关您的资料,而您的身份是明显的或可合理确定的。这包括:

  • 您的身份信息,如姓名、身份证号码、性别、民族、国籍、出生日期、年龄和婚姻状况;
  • 您的联系资料,如地址(住宅、办公室或帐单)、电话号码、电子邮件地址及您不时向我们提供的其他联系资料;
  • 你的工作详情,如你的雇主名称、你在公司的职位、职位描述、公司地址、电话号码、你的收入范围和专业证书或资格;
  • 您的付款详细信息,如银行账号和信用卡或借记卡详细信息;
  • 与交易有关的信息,包括公司实体在交易或合同中提供的发件人和收件人的识别信息和联系详情,以及个人的个人资料;
  • 电话谈话录音;
  • 您的配偶、受抚养人或其他第三方的个人资料;和
  • 您在与我们交易或交易时或访问我们时向我们提供的其他信息。

8.我们为何收集您的个人资料

  • 为您提供产品和服务。请注意,我们所要求的个人资料可能因交易而有所不同;
  • 核实您的身份,并在您与我们交易时尽量减少未经授权查阅您的个人资料的风险;
  • 提高和改善您的经验与我们一般。当您通过填写我们的表格、通过您使用我们的网站或当您直接与我们联系或交易时,我们将使用这些个人资料使我们的产品和服务更加个性化,以更好地满足您的需求;
  • 向您提供我们或我们的代理、承包商、雇员、联营公司的产品和服务的信息或通知,已选择并相信您会感兴趣的APM业务合作伙伴或专业顾问(请参阅“谁查看您的数据”和“关于选择退出的重必威连接要信息”章节);
  • 为市场研究准备任何统计、分析或内部报告;
  • 使我方得以行使我方的合法权利或追讨贵方欠我方的任何债务;
  • 在您使用我们的网站和客户服务帮助台时,使用您的部分个人数据验证您的身份,以确保您的个人数据安全,并将未经授权访问您的个人数据的风险降至最低;
  • 提高我们与您的沟通;
  • 在你浏览我们的处所或网站时,作保安之用;和
  • 确保遵守适用的法律法规。

9.谁会看到你的个人数据

  1. 您的个人数据可能会被APM内的所有公司及其相关或关联公司使用。谁查看您的个人数据取决于您提供个人数据的背景和使用目的(必威连接请参阅标题为“我们为什么收集您的个人数据”的部分)。
  2. 您的个人资料可能被披露或转移给第三方。这可能包括将我们的任何业务运作或功能外包给马来西亚境内外的任何第三方。我们这样做可能有以下原因:
    • 向您提供我们的产品和服务或履行与您的合同。我们的一些产品和服务是与某些第三方联合或合作提供的,我们需要向他们披露您的个人资料,以向您提供产品和服务。我们也可能与某些第三方分享您的个人资料,而这些第三方一直在履行我们的业务职能;
    • 向您提供我们或第三方选择并相信您会感兴趣的有关我们产品和服务的信息或通知。如果你已经同意,选择不选择在填写我们的手册的形式,使用我们的网站(s)或直接接触或处理我们的时候,我们可以分享一些你的个人数据与精心挑选第三方,这样他们可以为您提供产品和服务的信息,可能是你感兴趣的;
    • 当我们认为有必要遵守法律或保护我们或他人的权利、财产或安全时,我们可能会与第三方(包括警方及其他执法机构)共享您的个人资料。这包括与第三者交换资料,以防止诈骗,并减少支付风险或向警方及其他执法机关披露个人资料,以防止及侦破罪案;
    • 我们可能会与监管机构共享您的个人数据,以确保遵守适用的法律法规;或
  3. 我们只会与我们相信会为您的最佳利益行事的第三方打交道,并将以我们自己采用的类似安全控制措施处理您的个人数据。


10.我们存储和处理您的个人数据的地方

我们通常在马来西亚存储和处理您的个人数据。然而,我们收集的关于您的个人数据可能会在马来西亚以外的目的地处理、转移或存储。通过填写我们的手册表格,使用我们的网站,或当您直接与我们联系或交易时,您同意在马来西亚以外进行处理、转移或存储。我们将采取合理措施,确保您的个人数据得到安全处理,并按照本通知的规定进行处理,即使您的个人数据是在马来西亚以外的目的地处理、转移或存储的。

11.我们保存您的个人资料多长时间

  1. 此期限将视乎阁下提供个人资料的背景及我们使用该等资料的目的而定。您的个人资料将被保留至为上述目的而合理需要的时间(请参阅“我们为何收集您的个人资料”一节),或为保护我们的法律利益而可能需要的时间。
  2. 我们会保存您的个人资料:
    • 只要我方合理需要向贵方提供贵方购买或要求的我方产品和服务,或履行与贵方的合同;
    • 用于市场营销目的为您提供产品和服务的信息,我们或第三方业务合作伙伴选择和相信你,直到你选择感兴趣的退出从允许我们处理你的个人数据用于市场营销目的(请参阅部分题为“你的权利来访问和正确的“个人资料”及“选择退出的重要资料”);
    • 我方可将贵方与我方进行的任何交易的记录保存长达7年或任何适用法律或法规允许或要求的期限,以便我方对可能出现的任何投诉或争议作出回应。如果记录是法律调查或诉讼的主题,我们将保留更长时间的个人数据;和
    • 只要您的个人资料符合法律要求,我们将保留您的个人资料。

12.阁下查阅及更正个人资料的权利

  1. 您可以通过以下方式与我们的个人资料保护合规官联系+ 603 - 31618888(Ext。8933集团法律部或外部8900或电邮至阿德里安。low@ap必威连接m.com.myit_helpdesk@必威连接apm.com.my而我们会尽力在收到你的要求或指示的21天内,以订明的表格及(如适用)订明的处理费用,遵从你的要求或指示。
  2. 您访问个人数据的权利不是绝对的,可能受到《2010年个人数据保护法》的限制。


13.关于选择退出的重要信息

  1. 我们要求您提供的个人资料可能是强制性的,也可能是可选的,并可能根据特定的产品或服务而有所不同。强制性个人资料是处理交易、提供产品和服务或履行合同所需的资料。可选个人资料是指您自愿提供给我们的资料,我们可能会在
    交易或向您提供其他产品和服务。需要强制性个人数据的字段将在我们的手册表格和网站上的注册表格中注明。
  2. 如果你选择不提供所要求的任何强制性个人资料,或希望撤回你的同意或限制对你的个人资料的处理,您同意(尽管您与我们之间有任何协议),我们有权停止向您提供任何产品或服务,而无需对您可能因此而遭受的任何损失承担任何责任。
  3. 没有在“选择退出”框中勾选或以书面形式通知我们,我们将假定您的同意过程你的个人数据按照此通知和接收的信息产品和服务,我们或第三方业务合作伙伴选择和相信你,直到你选择感兴趣的直接放弃让我们完全或处理个人数据限制为营销目的处理您的个人数据或以书面形式通知我们。
  4. 您可以通过与我们的个人资料保护合规主任联系,选择限制个人资料的处理或撤回您处理个人资料的同意+ 603 - 31618888(Ext。8933集团法律部或分机。8900或电邮至阿德里安。low@ap必威连接m.com.myit_helpdesk@必威连接apm.com.my我们将尽力在21天内或在合理范围内尽快满足您的要求。
  5. 与链接到其他网站上找到我们的网站(s)(如果有的话),请注意个人资料提供给这些第三方不在我们的控制之下,直接责任,你可能需要联系他们如果你想退出你同意他们继续使用你的个人数据。
  6. 请注意,一旦我们收到您希望撤回营销或促销材料/沟通同意的确认,您的撤回可能需要21天才能反映在我们的系统中。因此,在此期间,您可能仍会收到营销或促销材料/通信。请注意,即使您选择不接收营销或促销材料,我们仍可能出于与您交易的产品和服务相关的其他目的与您联系。
  7. 如果您已选择退出或限制对个人资料的处理,或撤回对处理个人资料的同意,您承认并同意该等个人资料仍可继续出现在我们的数据库中,但查阅或使用该等个人资料将被阻止。


14.网站

  1. 关于我们的网站,部分信息将通过使用“cookies”收集。Cookie是自动存储在个人计算机的web浏览器中的小块信息,可通过网站检索。例如,这样的信息可以是用户的密码,存储该密码是为了避免在随后访问站点时必须重新键入该密码。如果您希望禁用这些cookie,可以通过更改浏览器上的设置来实现。
  2. 请注意,以电子方式传送的个人资料并非100%安全。除非我们严重疏忽,否则我们不会对任何违反安全的行为负责。
  3. 我们的网站也可能包含到由第三方控制的其他网站的链接。请注意,我们不对此类其他网站的隐私做法负责。我们不负责这些其他公司或组织如何收集、使用、披露或保护您提供给他们的信息。本通知仅适用于APM维护的网站收集的信息。必威连接如果您选择访问与我们网站链接的第三方网站,您将自行承担风险并受限于
    与该等第三方网站有关的任何服务条款或隐私政策(如有)。
  4. 当APM代表必威连接另一个人或实体处理您的个人数据时,您的信息的处理将取决于该个人或实体的隐私做法。这将不在我们的控制或责任范围之内。在处理你的个人资料时,你应直接与他们联络。


15.修订公告

我方可自行决定随时修改或更改本通知,如有任何修改,将发布在我方网站和/或我方认为合适的其他通信方式上。

16.询盘

如对本通告有任何查询或投诉,请联络我们:

必威连接APM汽车控股有限公司(424838-D)
Pandamaran工业区600号地块,
巴生港42009号,218号封箱
雪兰莪达鲁伊山,马来西亚
电话:+603-31618888(8933集团法律或8900 IT服务台分机)
电子邮件:adrian.low@ap必威连接m.com.my
it_helpdesk@必威连接apm.com.my
收件人:个人资料合规官

个人数据保护合规官,电话+603-31618888(分机8933集团法律部或分机8900 IT服务台),或发送电子邮件至adrian。low@apm.com.my还是它_helpdesk@apm.com.my必威连接

17.语言

本通知以国家语言和英语两种语言提供。如有任何不符之处,应以英文本为准。

本通知最后更新日期为2018年9月3日


马来西亚语版

这是一个很重要的数据

1.乌姆

Akta Perlindungan数据perbadi 2010 (selepas ini dirujuk sebagai ")PDPA“)我希望你能给我一些资料。”Bagi Notis ini, istilah " data peribadi"他说:“我很高兴我能来。”Notis ini terpakai kepadad必威连接a APM Automotive Holdings Bhd (424838-D) Lot 600, Kawasan Perindustrian Pandamaran, Locked Bag 218, 42009 Pelabuhan Klang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia dan anak syarikatnya termasuk Able Motor Sdn Bhd (No. 424838-D)Syarikat 250531-A) dan Omnimatics Sdn Bhd (No。Syarikat 1146451-U) dan jika berkenaan (selepas ini dikenali sebagai "必威连接“atau”神道教的神”)。

2.Prinsip Panduan

Kami mematuhi Akta Perlindungan数据Peribadi 2010。Notis Perlindungan Data perbadi ini ("诺蒂斯") memberitahu anda bagaimana kami menggunakan data perbadi anda berdasarkan princsip - panduan berikut:

  1. Kami menggunakan的资料是:perkhidmatan an produk an transaksi lain。
  2. 我想要的是一个简单的数据,一个简单的数据,一个简单的数据,一个简单的数据。
  3. 我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们。
  4. 他说:“我想知道你是谁。我想知道你是谁。”
  5. Kami akan mengambil perhaatian yang sewajarnya untuk melindungi data perniagaan melalui dasar keselamatan dan散文perniagaan yang selamat。


3.Kegunaan

这并不意味着所有的合作伙伴都将参与APM的生产和运营。这项研究的主要目的是收集APM的相关数据和数据。必威连接

4.佩内里曼

你可以告诉我你的名字,你可以告诉我你的名字,你可以告诉我你的名字。我们的研究结果表明,我们的研究结果是可靠的。你的朋友是谁,你的朋友是谁,你的朋友是谁,你的朋友是谁,你的朋友是谁,你的朋友是谁。

5.数据Peribadi Pihak Ketiga

Berhubung dengan data perbadi mana-mana pihak ketiga yang disediakan oleh anda kepada kami, anda menjamin bahawa anda telah memperoleh persetujuan yang relevan daripada pihak ketiga tersebut untuk memberikan data perbadinya kepada AP必威连接M dan APM untuk memproses data perbadi tersebut。这是我们的共同目标,我们的共同目标,我们的共同目标,我们的共同目标。必威连接

6.我希望你能给我一些数据

  1. 我很高兴见到你- Kami mengumpul data perbadi yang anda berikan kepada Kami apabila anda menggunakan mana-mana produk, perkhidmatan, dan laman web Kami atau anda berurusan dengan Kami。伊尼·特马苏克·马克卢马特·杨·安达·贝里坎:
    • 此外,我们还将努力提高产品或服务的质量,或提高产品或服务的质量;
    • Apabila anda berkomunikasi dengan kami;
    • Apabila anda melakukan transaksi atau kontrak dengan kami;
    • 此外,还需要制定一份《博朗手册》和一份《卡米宣言》;
    • Apabila anda berurusan dengan kami sama ada melalui telefon, melalui e-mel, melalui laman web kami atau secara perbadi;
    • 此外,我们还将继续努力,争取实现可持续发展;
    • 此外,我们还将提高生产效率或提高产量;
    • 我和我的朋友们都很喜欢我;atau
    • 达里人surat-menyurat yang anda hantar kepada kami termasuk sebarang pertanyaan atau komen。
  2. 阿帕比拉·安达·蒙古纳坎·韦布·卡米- Kami mungkin mengumpul beberapa maklumat secara automatik apabila and mengakses laman web Kami termasuk:
    • Maklumat mengenai penggunaan produk dan perkhidmatan kami, termasuk jenis pelayar, sistem pengendalian, platform, alamat IP, kuki, bahasa dan wilayah anda;丹
    • Ertanyaan Yang anda jalankan di laman web kami, halaman Dan iklan Yang anda lihat Dan pautan Yang anda klik semasa menggunakan laman web kami。
  3. Dari pihak ketiga–继续说,卡米·博莱赫(Kami boleh)一直致力于收集数据,但他也一直致力于收集数据,或是提供资金支持,或是提供借贷,或是提供资金支持。
  4. Entiti korporat- Di mana kami berurusan atau kontrak dengan entiti korporat, entiti korporat boleh memberikan kami data perbadi dengan transaksi atau kontrak。你可以和你的家人在一起,你可以和家人在一起。


7.Apa资料,阳kami kumpulkan

我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们。Ini termasuk:

  • Maklumat pengenalan anda seperti nama, nombor pengenalan, jantina, asal etnik, kewarganegaraan, tarikh lahir, umur dan taraf perkahwinan;
  • Butiran hubungan anda seperti alamat (keaman, pejabat atau bil), nombor telefon,
    我们的目标和目标是实现可持续发展;
  • butir - butipekerjaan anda seperti nama majikan anda, kedudukan anda dalam syarikat, huraian kerja, alamat syarikat (nombor telefon), nombor telefon, julat pendapatan anda dan kelayakan professional atau kelayakan;
  • Butiran pembayaran anda seperti nombor akaun bank dan Butiran credit atau kad debit;
  • 确保交易安全,特别是确保交易安全和有效性,并确保交易或交易过程中的个人数据安全;
  • Merakam perbualan电话;
  • 数据来源于安达、汤冈和皮哈克地区;丹
  • Maklumat tambahan yang anda berikan kepadada kami semasa anda berurusan atau berurusan dengan kami atau semasa anda melawat kami。

8.这是我的资料

  • 我不知道该怎么做,也不知道该怎么做。Perhatikan bahawa data perlukan yang kami perlukan mungkin berbeza antara transaksi;
  • 为实现身份识别,并降低无法获取数据的风险,并确保数据的完整性和可靠性;
  • 你是我的朋友,你是我的朋友,你是我的朋友。Apabila anda menyatkan keutaman anda engan mengisi borang kami, melalui penggunan laman web kami atau Apabila anda menghubungi atau berurusan dengan kami secara langsung, kami akan menggunakan data perbadi ini untuk memperibadikan produk dan perkhidmatan kami untuk memenuhi keperluan anda dengan lebih baik;
  • Untuk memberi anda maklumat atau pemberitahuan mengenai produk dan perkhidmatan yang kami atau ejen, kontraktor, pekerja, syarikat bersekutu, rakan niaga perunding专业APM telah memili必威连接h dan percaya akan menarik minat anda (Sila lihat bahagian yang bertajuk " Siapa melihat data and " dan " maklumat penting mengenai penolakan keluar ");
  • 制定统计数据或分析报告,或制定相关政策,以实现可持续发展;
  • Untuk membenarkan kami menguatkuaskan hak undang-undang kami atau memulihkan apa-apa hutang yang terhutang oleh anda kepada kami;
  • Untuk memastikan data perbadi anda selamat dan meminimumkan risiko akses yang tidak dibenarkan ke data perbadi anda dengan menggunakan beberapa data perbadi anda Untuk mengesahkan identifikasi anda apabila anda menggunakan web kami dan meja bantuan pelanggan;
  • 我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们;
  • 为实现这一目标,我们必须在未来的十年内实现这一目标;丹
  • 我叫马拉斯蒂坎·帕马图汉·邓甘·昂当-昂当·丹·珀拉图兰·杨·伯凯南。

9.思帕杨梅利亚特的资料

  1. 数据perbadi anda boleh digunakan oleh semua syarikat dalam APM 必威连接dan syarikat berkaitan atau yang berkaitan。Siapa yang melihat data peribadi anda bergantung pada konteks yang anda berikan dan tujuan yang digunakan (Sila lihat bahagian yang bertajuk“Kenapa kita mengumpul data peribadi anda”)。
  2. 相关数据和数据表明,这是一个非常重要的问题。这是一项非常重要的任务,包括在马来西亚或在马来西亚开展业务。这是一个非常重要的问题:
    • 为了提高产品质量和竞争力,我们必须努力实现可持续发展目标。生产商和生产商需要更多的资金和资金,并且需要通过数据收集和数据收集来帮助他们成为生产商和生产商的成员。此外,我们还需要收集数据,并将数据收集起来,以确保数据的有效性;
    • 要想成为一名浪子回头的浪子回头者和一名成功人士,就必须确保他们的收入和生活质量。吉卡·安达(Jika anda)是安达的一员
      Dengan memilih untuk tidak memilih untuk mengisi borang manual kami, menggunakan laman web kami atau apabila and menghubungi atau berurusan Dengan kami secara langsung,Kami mungkin berberapa data peribadi anda dengan pihak ketiga Yang dipilih dengan teliti supaya mereka boleh memberi anda maklumat mengenai produan perkhidmatan Yang mungkin menarik minat anda;
    • 这些数据的收集和收集(包括城邦和政府机构的数据收集)有助于实现可持续发展或改善环境
      哈,你好,我是猩猩。Ini termasuk menukar data dengan pihak ketiga untuk melindungi daripada penipuan dan mengurangkan risiko pembayaran atau pendedahan data perbadi kepada
      Pihak polis Dan Pihak berkuasa penguatkuasaan undang-undang lain berkaitan dengan penegahan Dan pengesanan jenayah;
    • Kami boleh berkongsi data perbadi anda dengan badan dan agensi pengawalselia untuk memastikan pematuhan dengan undang-undang dan peraturan yang berkenaan;atau
    • 如果我们能够在aset会议上讨论这些问题,那么我们就可以利用这些数据,为aset会议或其他会议提供数据。
  3. Kami hana akan berurusan pihak ketiga yang Kami percayai akan bertindak demi kepentingan terbaik anda dan akan merawat data peribadi anda dengan kawalan keselamatan serupa yang Kami gunakan sendiri。


10在这一点上,我们需要了解和掌握相关数据

Kami biasanya menyimpan dan memproses数据在马来西亚。瓦劳·巴盖马纳朋,资料来自马来西亚的杨卡米·昆普尔坎坦坦·安达勒二世。马来西亚,马来西亚,马来西亚,马来西亚,马来西亚。在马来西亚,我希望大家都能了解到马来西亚的情况。

11.喇嘛喜塔。门伊潘的资料

  1. 天保和我都是朋友,我都是朋友,我都是朋友。数据perbadi anda akan dikekalkan selagi cukup diperlukan untuk tujuan tersebut (Sila lihat seksyen bertajuk“Mengapa kami mengumpul Data peribadi anda”),atau untuk apa-apa tempoh yang diperlukan untuk melindungi kepentingan undang-undang kami。
  2. Kami akan menyimpan数据
    • 我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们
    • Untuk tujuan pemasaran Untuk memberi andmaklumat mengenai produk perkhidmatan yang kami atau rakan kongsi perniagan pihak ketiga kami telah memilih danpercaya akan menjadi menarik menarik minat anda sehingga anda memilih Untuk menarik diri daripada membenarkan memproses data perbadi anduntuk tujuan pemasaran (Sila lihat bahagian yang)bertajuk " Hak anda untuk mengakses dan membetulkan data peribadi " dan " Maklumat penting mengenai penolakan keluar ");
    • 他说:“我想要你的名字,我想要你的名字,我想要你的名字,我想要你的名字。”Jika rekod adalah subjek penyiasatan atau proshiundang -undang, kami akan menyimpan data perbadi untuk tempoh yang lebih lama;丹
    • 我希望你能给我一些资料,我希望你能给我一些资料。

12.我不知道我有什么资料

  1. Anda bebas menghubungi Pegawai Pematuhan Perlindungan Data perbadi kami di+ 603 - 31618888(Sambungan8933Bahagian Undang-Undang atau Sambungan8900Bahagian IT Help Desk) e-mel kepada kami di阿德里安。low@ap必威连接m.com.myatauit_helpdesk@必威连接apm.com.myDan kami akan berusaha untuk mematuhi permintaan atau arahan anda dalam masa 21 hari dari menerima permintaan atau arahan anda dalam borang Yang ditetapkan danjika berkenaan, yuran pemprosesan Yang ditetapkan
  2. Hak anduntuk mengakses data peribadi andtidak mutlak, dan mungkin terhad oleh Akta Perlindungan data peribadi 2010。


13.Maklumat penting mengenai memilih keluar

  1. 我的资料是:杨kami minta untuk andberikan boleh ada wajib atau pilihan,但mungkin berbeza bergantung pada produk atau perkhidmatan tertentu。资料perbadi wajib adalah maklumat yang diperlukan untuk pemprosesan transaksi, atau penyediaan produk dan perkhidmatan, atau pelaksanaan kontrak。资料来源:皮利汗、阿达拉、马克鲁马特、杨安达、拜里坎、苏卡雷拉、凯帕达、杨卡米、杨卡米、杨卡米、杨卡米、杨卡米、杨卡米、杨卡米。Bidang yang memerlukan data perbadi mandatori akan ditunjukkan dalam borang manual dan borang pendaftaran kami di laman web kami。
  2. Jika anda memilih untuk memberikan sebarang data peribadi yang diminta atau ingin menarik balik persetujuan anda atau menghadkan pemprosesan data peribadi anda, anda bersetuju bahawa (walau apa pun perjanjian antara anda dan kami),我想让你知道我想让你知道我想让你知道我想让你知道我想让你知道我想让你知道。
  3. 邓甘·迪塔克·梅南达坎·科塔克大家都很高兴,kami akan mengandaikan kami mempunyai persetujuan and untuk memproses data peribadi andmenurut syarat Notis ini dan untuk menerima maklumat mengenai produk dan perkhidmatan yang kami atau rakan kongsi perniagan pihak ketiga kami telah memilih dan percaya an menarik minat anda sehingga and memilih untuk tidak ikut serta daripada membenarkanKami memprose data perbadi anduntuk tujuan pemasaran atau memberitahu Kami . membatasi pemprosesan data perbadi anduntuk tujuan pemasaran atau memberitahu
    secara bertulis央行。
  4. Anda boleh memilih untuk menghadkan pemprosesan data peribadi atau menarik balik persetujuan and untuk memproses data peribadi Anda dengan menghubungi: Pegawai Pematuhan Perlindungan data peribadi kami melalui telefon+ 603 - 31618888(Sambungan8933Bahagian Undang-Undang atau Sambungan8900Bahagian IT帮助台)atau e-mel kepada kami di阿德里安。low@ap必威连接m.com.myatauit_helpdesk@必威连接apm.com.my
  5. 我希望你能成为我的朋友,我希望你成为我的朋友,我希望你成为我的朋友。
  6. Berhubung dengan patan ke laman lain yang terdapat di laman web kami (jika ada),Sila ambil perhaa data peribadi Yang diberikan kepada pihak ketiga ini tidada di bawah kawalan Dan tanggunjawab kami dananda mungkin perlu menghubungi mereka secara langsung jika andingin untuk menarik balik persetujuan anduntuk terus menggunakan data peribadi anda。
  7. Sila ambil perhatia bahawa sebaik sahaja kami menerima pengesahan bahawa anda ingin menarik balik persetujuan anda untuk bahan pemasaran / promosi / komunikasi, ia mungkin mengambil masa sehingga 21 hari untuk pengeluaran anda dapat dilihat dalam sistem kami。Oleh itu, anda masih boleh menerima bahan
    我很高兴见到你。Sila ambil perhaatian bahawa walaupun andtitiak memilih untuk menerima bahan pemasaran atau promosi, kami masih boleh menghubungi anduntuk tujuan lain berhubung denan prok danperkhidmatan yang andberurusan denan kami。
  8. Di mana anda telah memilih untuk menarik balik persetujuan anda untuk memprose data perbadi anda, anda mengakui dan bersetuju bahawa data perbadi sedemiian mungkin masih terus muncul dalam pangkalan data kami tetapi akes atau penggunaannya akan disekat。


14拉曼网

  1. Berhubung dengan laman web kami, beberapa maklumat akan dikumpulkan melalui penggunaan " cookies "。Cookies adalah bit maklumat kecil yang disimpan secara automatik padada penyemak imbas web seseorang di computer mereka yang boleh diambil melalui laman web. Cookies adalah bit maklumat kecil yang disimpan automatik padada penyemak imbas web seseorang di computer mereka yang boleh diambil melalui laman web. CookiesMaklumat sedemiian, sebagai contoh, boleh menjadi kata laluan pengguna yang disimpan untuk mengelakkan perlu dikecet semula semasa lawatan berikutnya ke tapak。塞基安雅和她的朋友们一起吃饼干,她的朋友们一起吃饼干。
  2. Perhatikan bahawa数据perhatii yang dihantar secara elektronik tidak akan selamat 100%。我希望你能给我一个机会。
  3. 韦伯·卡米(Laman web kami)是一位年轻人
    pihak ketiga。Sila ambil peratian bahawa kami tidak bertanggunjawab ke atas amalan privasi laman web yang lain。我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们。我是迪古纳坎,恩图克,马克卢马特,杨,迪库姆普尔,奥莱,拉曼,韦伯,杨,迪肯达利坎,奥莱,APM。必威连接Jika anda memilih untuk mengakses tapak pihak ketiga yang dipaautkan ke
    拉曼网kami, anda berbuat demikian atas risiko anda sendiri Dan tertakluk kepada apa-apa syarat perkhidmatan atau dasar privasi (jika ada) Yang berkaitan dengan Laman web pihak ketiga tersebut。
  4. 迪玛纳APM s必威连接edang memproses数据peribadi和bagi pihak oran entiti, pemprosesan maklumat anda bergantung padada amalan privasi oran entiti itu。我很高兴见到你。我希望你能把我的资料给我。


15塞马坎·克帕达·诺蒂斯

我的朋友,我的朋友,我的朋友,我的朋友,我的朋友,我的朋友。

16佩坦扬

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau aduan mengenai Notis ini, sila hubungi di:

必威连接APM汽车控股有限公司(424838-D)
第600号拍品,Kawasan Perindustrian Pandamaran
上锁的袋子,42009 Pelabuhan Klang,
雪兰莪达鲁伊山,马来西亚
电话:+ 603-31618888 (Samb. 8933 Bahagian Undang-undang atau Sambungan 8900 IT Help
(办公桌)
北方邦:Pegawai Pematuhan Perlindungan Data Peribadi

17.印尼语

我想我的母语是马来西亚语,但我的母语是新加坡语。Sekiranya berlaku sebarang peranggahan, versi Bahasa Inggeris notis ini akan diguna pakai。

2018年9月3日星期一