根据“个人数据保护法”的通知

向下滚动马来语版本

1.一般

《2010年个人资料保护法》(以下简称“PDPA“)通常调节商业交易中个人数据的处理。出于本通知的目的,术语“个人数据”和“处理”应具有PDPA规定的含义。本通知适用于APM汽车控股BHD(424838必威连接-D)Lot 600,Pandamaran工业庄园,锁定包218,42009港口,斯兰尔·达尔·埃尔山,马来西亚及其子公司,包括竞技电机SDN BHD(250531-A公司)和Omnimatics SDN BHD(公司No.1146451-U)以及其相关公司(以下简称“必威连接”、“我们的”、“我们”或“我们”)。

2.指导原则

我们遵守《2010年个人数据保护法》。本个人资料保障公告(“注意”)告知你我们如何根据下列指引原则使用你的个人资料:

  1. 我们使用您的个人资料向您提供商品、服务及其他交易性产品和服务。
  2. 我们的目标是不断改善我们与您的沟通,以及我们为您提供的产品和服务,并将使用您的个人数据来帮助我们实现这一目标。
  3. 我们允许您控制我们所持有的有关您的个人数据,包括允许谁查看这些数据以及如何使用这些数据。
  4. 我们不会在未经您同意的情况下,使用您的个人资料与您进行直接营销联络。
  5. 我们将采取合理的措施,通过安全政策和安全的业务流程保护您的个人数据。


3.应用程序

本通知一般适用于与APM的所有通信以及APM提供的产品和服务。必威连接本书面通知旨在通知您,您的个人资料正由APM或其代表处理。必威连接

4.接受

在可能出现的情况下,不同的数据保护通知将适用于特定的交易,如果是这样,我们将相应地通知您。在向我们提供您的个人资料之前,请仔细阅读并理解本通知第2页的8项条款。您向我们提供您的个人资料、与我们沟通或继续使用我们的产品或服务,均表明您同意并同意本通知的条款和条件。

5.第三者的个人资料

关于你向我们提供的任何第三者的个人资料,你保证你已取得该第三者的有关同意,将其个人资料提供给亚太科技有限公司及亚太科技有限公司处理该等个人资料。必威连接您进一步保证并承诺在向APM提供该第三方的个人资料之前,向该第三方提供一份本通知的副本。必威连接

6.我们如何收集您的个人资料

  1. 直接来自你- 当您使用我们的任何产品,服务和网站或您处理我们时,我们会收集您向我们提供的个人数据。这包括您提供的信息:
    • 当您询问或请求任何服务或产品或购买我们的任何产品或服务;
    • 当你与我们沟通时;
    • 当您与我们执行交易或合约时;
    • 当您填写手动表格并将其提交给我们时;
    • 当您在与我们联系时,通过电子邮件,通过我们的网站或亲自处理我们;
    • 当您参加我们的客户调查、比赛和促销活动时;
    • 当您使用我们的产品或服务时;
    • 当您访问我们的场所或我们的网站时;或你寄给我们的信件,包括任何查询或意见。
  2. 当您使用我们的网站时-当您访问我们的网站时,我们可能会自动收集部分信息,包括:
    • 您使用我们产品和服务的信息,包括您的浏览器类型、操作系统、平台、IP地址、cookie、语言和地区;和
    • 搜索您在使用本网站时对本网站、浏览过的网页和广告以及点击过的链接所进行的查询。
  3. 从第三方-我们可能会要求第三方提供有关您的个人资料,例如,当我们获得第三方营销名单,或获得您使用信用卡或借记卡付款的授权,或完成信用卡或欺诈检查时。
  4. 公司实体- 我们与企业实体进行交易或合同,公司实体可以向我们提供与交易或合同相关的个人数据。该公司实体负责获取您同意披露您的个人数据给我们。


7.我们收集了多少个人资料啊

在本通知中,个人数据意味着我们持有的数据,您的身份显而易见或可以合理地确定。这包括:

  • 你的身分证明资料,例如姓名、身分证明号码、性别、种族、国籍、出生日期、年龄及婚姻状况;
  • 您的联系资料,如地址(住宅、办公室或帐单)、电话号码、电子邮件地址及您不时向我们提供的其他联系资料;
  • 您的雇佣详情,如雇主的名称,您在公司中的职位,职位描述,公司的地址,电话号码,您的收入范围和专业资格或资格;
  • 您的付款详情,如银行帐号及信用卡或借记卡详情;
  • 与交易有关的信息,包括公司实体在交易或合同中提供的发件人和收件人的识别信息和联系详情,以及个人的个人资料;
  • 电话谈话录音;
  • 你的配偶、受养人或其他第三者的个人资料;和
  • 当您与我们进行交易或交易或访问我们时,您提供给我们的其他信息。

8.为什么我们收集您的个人数据

  • 为您提供产品和服务。请注意,我们所要求的个人资料可能因交易而有所不同;
  • 核实您的身份,并在您与我们交易时尽量减少未经授权查阅您的个人资料的风险;
  • 提高和改善您的经验与我们一般。当您通过填写我们的表格、通过您使用我们的网站或当您直接与我们联系或交易时,我们将使用这些个人资料使我们的产品和服务更加个性化,以更好地满足您的需求;
  • 向您提供我们或我们的代理、承包商、雇员、联营公司的产品和服务的信息或通知,已选择并相信您会感兴趣的APM业务合作伙伴或专业顾问(请参阅“谁查看您的数据”和“关于选择退出的重必威连接要信息”章节);
  • 为市场研究准备任何统计、分析或内部报告;
  • 使我方得以行使我方的合法权利或追讨贵方欠我方的任何债务;
  • 确保您的个人资料的安全,并在您使用本网站及客户服务求助台时,使用您的部分个人资料以核实您的身份,以减少未经授权查阅您的个人资料的风险;
  • 提高我们与您的沟通;
  • 在你浏览我们的处所或网站时,作保安之用;和
  • 确保遵守适用的法律法规。

9.谁看到了您的个人数据

  1. 您的个人资料可能会被APM旗下的所有公司及其相关或关联公司使用。必威连接谁会看到您的个人资料取决于您提供资料的背景及使用资料的目的(请参阅“我们为何收集您的个人资料”一节)。
  2. 您的个人资料可能被披露或转移给第三方。这可能包括将我们的任何业务运作或功能外包给马来西亚境内外的任何第三方。我们这样做可能有以下原因:
    • 为您提供我们的产品和服务或与您签订合同。我们的一些产品和服务是与某些第三方的结合或合作提供的,我们需要向他们披露您的个人数据,为您提供产品和服务。我们还可以与已订婚履行业务职能的某些第三方分享您的个人数据;
    • 向您提供我们或第三方选择并相信您会感兴趣的有关我们产品和服务的信息或通知。如果你已经同意,选择不选择在填写我们的手册的形式,使用我们的网站(s)或直接接触或处理我们的时候,我们可以分享一些你的个人数据与精心挑选第三方,这样他们可以为您提供产品和服务的信息,可能是你感兴趣的;
    • 当我们认为有必要遵守法律或保护我们或他人的权利、财产或安全时,我们可能会与第三方(包括警方及其他执法机构)共享您的个人资料。这包括与第三者交换资料,以防止诈骗,并减少支付风险或向警方及其他执法机关披露个人资料,以防止及侦破罪案;
    • 我们可能会与监管机构共享您的个人数据,以确保遵守适用的法律法规;或
  3. 我们只会与我们相信会为您的最佳利益行事的第三方打交道,并将以我们自己采用的类似安全控制措施处理您的个人数据。


10.我们存储和处理您的个人数据的地方

我们通常在马来西亚存储和处理您的个人数据。然而,我们收集的关于您的个人数据可能会在马来西亚以外的目的地处理、转移或存储。通过填写我们的手册表格,使用我们的网站,或当您直接与我们联系或交易时,您同意在马来西亚以外进行处理、转移或存储。我们将采取合理措施,确保您的个人数据得到安全处理,并按照本通知的规定进行处理,即使您的个人数据是在马来西亚以外的目的地处理、转移或存储的。

11.我们保存您的个人资料多长时间

  1. 持续时间将取决于您提供您提供个人数据的上下文以及我们使用它的目的。您的个人数据将保留,只要这一目的合理必要(请参阅题为“为什么收集您的个人数据”的部分),或者可能需要保护我们的法律利益所必需的部分。
  2. 我们将保存您的个人资料:
    • 只要我们有合理的必要向您提供您已购买或要求的产品和服务,或为履行与您的合同;
    • 用于市场营销目的为您提供产品和服务的信息,我们或第三方业务合作伙伴选择和相信你,直到你选择感兴趣的退出从允许我们处理你的个人数据用于市场营销目的(请参阅部分题为“你的权利来访问和正确的“个人资料”及“选择退出的重要资料”);
    • 我们可将阁下与我们进行的任何交易记录保存最长7年或任何适用法律或规例所允许或要求的期限,以便我们可就可能出现的任何投诉或争议作出回应。如有关纪录是法律调查或程序的对象,我们会保存较长时间的个人资料;和
    • 在符合法律规定的期限内,我们会保存你的个人资料。

12.阁下查阅及更正个人资料的权利

  1. 您可以通过以下方式与我们的个人资料保护合规官联系+ 603 - 31618888(Ext。8933集团法律或其他8900.或电邮至adrian.low@必威连接apm.com.myit_helpdesk@必威连接apm.com.my而我们会尽力在收到你的要求或指示的21天内,以订明的表格及(如适用)订明的处理费用,遵从你的要求或指示。
  2. 您查阅个人资料的权利并非绝对的,可能受到《2010年个人资料保护法》的限制。


13.关于选择退出的重要信息

  1. 我们要求您提供的个人数据可以是强制性的或可选的,并且可能因特定产品或服务而有所不同。强制性个人数据是处理交易的信息,或提供产品和服务或合同的履行。可选的个人数据是您自愿向我们提供的信息,我们可能会在此期间处理
    交易或为您提供其他产品和服务。我们将在网站上的手册表格和注册表格中注明需要提供强制性个人资料的字段。
  2. 如果您选择不提供所要求或希望撤销同意或限制您的个人数据的任何强制性个人数据,您同意(尽管您与我们之间的任何协议),我们有权停止提供任何产品或对于您可能因此类停止而受到损失的任何损失而没有产生任何责任的服务。
  3. 没有在“选择退出”框中勾选或以书面形式通知我们,我们将假定您的同意过程你的个人数据按照此通知和接收的信息产品和服务,我们或第三方业务合作伙伴选择和相信你,直到你选择感兴趣的直接放弃让我们完全或处理个人数据限制为营销目的处理您的个人数据或以书面形式通知我们。
  4. 您可以通过与我们的个人资料保护合规主任联系,选择限制个人资料的处理或撤回您处理个人资料的同意+ 603 - 31618888(Ext。8933集团法律或Ext。8900.或电邮至adrian.low@必威连接apm.com.myit_helpdesk@必威连接apm.com.my我们将在21天内努​​力遵守您的请求,或者一旦我们合理地执行此操作。
  5. 与链接到其他网站上找到我们的网站(s)(如果有的话),请注意个人资料提供给这些第三方不在我们的控制之下,直接责任,你可能需要联系他们如果你想退出你同意他们继续使用你的个人数据。
  6. 请注意,一旦我们收到您想要撤回您对营销或促销材料/通讯的同意的确认,您的撤回可能需要21天才能在我们的系统中反映出来。因此,您仍可能在此期间收到营销或促销材料/通讯。请注意,即使您选择不接收营销或促销材料,我们仍可能就您与我们交易的产品和服务的其他目的与您联系。
  7. 如果您已选择退出或限制对个人资料的处理,或撤回对处理个人资料的同意,您承认并同意该等个人资料仍可继续出现在我们的数据库中,但查阅或使用该等个人资料将被阻止。


14.网站

  1. 就我们的网站而言,部分资料将透过“cookies”收集。cookie是一小块信息,自动存储在个人电脑的浏览器中,可以通过网站检索。例如,这类信息可能是用户的密码,存储该密码是为了避免在后续访问站点时重新输入密码。如果您希望禁用这些cookie,您可以通过更改浏览器上的设置来实现。
  2. 请注意,以电子方式传送的个人资料并非100%安全。除非我们严重疏忽,否则我们不会对任何违反安全的行为负责。
  3. 我们的网站也可能包含到由第三方控制的其他网站的链接。请注意,我们不对此类其他网站的隐私做法负责。我们不负责这些其他公司或组织如何收集、使用、披露或保护您提供给他们的信息。本通知仅适用于APM维护的网站收集的信息。必威连接如果您选择访问与我们网站链接的第三方网站,您将自行承担风险并受限于
    与该等第三方网站有关的任何服务条款或隐私政策(如有)。
  4. 当APM代表必威连接另一个人或实体处理您的个人数据时,您的信息的处理将取决于该个人或实体的隐私做法。这将不在我们的控制或责任范围之内。在处理你的个人资料时,你应直接与他们联络。


15.修订公告

我们可根据绝对酌情权不时修订或更改本通知,如有任何修订,将在我们的网站及/或我们认为合适的其他通讯方式上公布。

16.询盘

如对本通告有任何查询或投诉,请联络我们:

必威连接APM Automotive Holdings Bhd (424838-D)
潘达马兰工业园区600号地块
巴生港42009号,218号封箱
雪兰莪达鲁伊山,马来西亚
电话:+603-31618888(8933集团法律或8900 IT服务台分机)
电子邮件:adrian.low@ap必威连接m.com.my
it_helpdesk@必威连接apm.com.my
收件人:个人资料合规官

个人数据保护合规官,电话:+603-31618888(分机:8933集团法律或分机:8900 IT帮助台)或发邮件至adrian.low@apm.com.my或it_helpdesk@apm.com.my必威连接

17.语言

本通知以国家语言和英语两种语言提供。如有任何不符之处,应以英文本为准。

本通知最后更新日期为2018年9月3日


马来西亚语版本

这是一个很重要的数据

1.Umum

Akta Perlindungan数据perbadi 2010 (selepas ini dirujuk sebagai ")PDPA“)我希望你能给我一些资料。”Bagi Notis ini, istilah " data peribadi"他说:“我很高兴我能来。”Notis ini terpakai kepadad必威连接a APM Automotive Holdings Bhd (424838-D) Lot 600, Kawasan Perindustrian Pandamaran, Locked Bag 218, 42009 Pelabuhan Klang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia dan anak syarikatnya termasuk Able Motor Sdn Bhd (No. 424838-D)Syarikat 250531-A) dan Omnimatics Sdn Bhd (No。Syarikat 1146451-U) dan jika berkenaan (selepas ini dikenali sebagai "必威连接“atau”神道教的神”)。

2.Prinsip Panduan

Kami Mematuhi Akta Perlindungan Data Peribadi 2010.诺斯特Perlindungan数据Peribadi Ini(“Notis“)Messitahu Anda Bagaimana Kami Menggunakan Data Peribadi Anda Berdasarkan Panduip Panduan Berikut:

  1. Kami menggunakan的资料是:perkhidmatan an produk an transaksi lain。
  2. 我想要的是一个简单的数据,一个简单的数据,一个简单的数据,一个简单的数据。
  3. Kami Memerikan Anda Beberapa Kawalan Ke ATAS数据Peribadi Yang Kami Terima Tentang Anda,Termasuk Yang Dibenarkan Untuk Melihatnya Dan Bagaimana Ia Digunakan。
  4. 他说:“我想知道你是谁。我想知道你是谁。”
  5. Kami akan mengambil perhaatian yang sewajarnya untuk melindungi data perniagaan melalui dasar keselamatan dan散文perniagaan yang selamat。


3.Kegunaan

我希望你能理解,我希望你能理解,我希望你能理解。必威连接我希望你能明白我的意思,我希望你能明白我的意思。必威连接

4.Penerimaan

Keadaan Mungkin Timbul Di Mana Notis Perlindungan数据杨Berbeza Akan Terpakai Bagi Bagi urus Niaga Khusus Dan Jika Ya,Kami Akan Memaklumkan Anda Dengan Sewajarnya。Sila Baca Dan Fahami Terma Notis Ini Dengan Teliti Sebelum Memerikan Kami Data Peribadi Anda。邓安成都Kami Data Peribadi Anda,Berkomunikasi Dengan Kami Atau Meneruskan Penggunaan Produk Atau Perkhidmatan Kami,Anda Menunjukkan Kepada Kami Bahawa Anda Bersetuju Dan Bersetuju Dengan Terma Dan Syarat Notis Ini。

5.数据Peribadi Pihak Ketiga

Berhubung dengan data perbadi mana-mana pihak ketiga yang disediakan oleh anda kepada kami, anda menjamin bahawa anda telah memperoleh persetujuan yang relevan daripada pihak ketiga tersebut untuk memberikan data perbadinya kepada AP必威连接M dan APM untuk memproses data perbadi tersebut。这是我们的共同目标,我们的共同目标,我们的共同目标,我们的共同目标。必威连接

6.我希望你能给我一些数据

  1. 我很高兴见到你- Kami Mengumpul数据Peribadi Yang Anda Berikan Kepada Kami Apabila Anda Menggunakan Mana-Mana Produk,Perkhidmatan,Dan Laman Web Kami Atau Semasa Anda Berurusan邓安卡米。Ini Termasuk Maklumat Yang Anda Berikan:
    • Apabila anda menyiasat atau minta sebarang perkhidmatan atau produck atau membeli sebarang produck atau perkhidmatan dari kami;
    • Apabila anda berkomunikasi dengan kami;
    • Apabila anda melakukan transaksi atau kontrak dengan kami;
    • Apabila anda mengisi borang manual dan menyerahkannya kepada kami;
    • Apabila anda berurusan dengan kami sama ada melalui telefon, melalui e-mel, melalui laman web kami atau secara perbadi;
    • Apabila anda mengambil bahagian dalam tinjauan, perandan an promosi pelanggan kami;
    • Apabila anda menggunakan produk perkhidmatan kami;
    • Ababila Anda Melawat Premis Kami Atau Laman Web Kami;atau.
    • 达里人surat-menyurat yang anda hantar kepada kami termasuk sebarang pertanyaan atau komen。
  2. 阿皮拉和孟古那坎都是我的朋友- Kami mungkin mengumpul beberapa maklumat secara automatik apabila and mengakses laman web Kami termasuk:
    • Maklumat mengenai penggunaan produk dan perkhidmatan kami, termasuk jenis pelayar, sistem pengendalian, platform, alamat IP, kuki, bahasa dan wilayah anda;担
    • Ertanyaan Yang anda jalankan di laman web kami, halaman Dan iklan Yang anda lihat Dan pautan Yang anda klik semasa menggunakan laman web kami。
  3. 达里语pihak ketiga- Kami boleh meminta ketiga untuk data tentanganda, contohnya, apabila Kami memperoleh senarai pemasaran pihak ketiga, atau mendapatkan kebenaran untuk pembayaran yang anda buat menggunakan kad credit atau debit, atau untuk menyelesaikan atau cek penipuan。
  4. Entiti korporat- Di mana kami berurusan atau kontrak dengan entiti korporat, entiti korporat boleh memberikan kami data perbadi dengan transaksi atau kontrak。你可以和你的家人在一起,你可以和家人在一起。


7.Apa资料,阳kami kumpulkan

我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们。Ini termasuk:

  • Maklumat pengenalan anda seperti nama, nombor pengenalan, jantina, asal etnik, kewarganegaraan, tarikh lahir, umur dan taraf perkahwinan;
  • Butiran Hubungan Anda Seperti Alamat(Kediaman,Pejabat Atau Bil),Nombor Telefon,
    Alamat e-mel Dan butiran hubungan lain Yang anda berikan kepadada kami dari semasa ke semasa;
  • butir - butipekerjaan anda seperti nama majikan anda, kedudukan anda dalam syarikat, huraian kerja, alamat syarikat (nombor telefon), nombor telefon, julat pendapatan anda dan kelayakan professional atau kelayakan;
  • Butiran pembayaran anda seperti nombor akaun bank dan Butiran credit atau kad debit;
  • Maklumat yang berkaitan dengan transaksi, termasuk Maklumat pengenal dan penghantar penerima dan juga Maklumat kenalan serta data peribadi iniu yang diberikan oleh entiti korporat berkaitan dengan transaksi atau kontrak;
  • Merakam perbualan电话;
  • 资料来源:tanggungan atau pihak ketiga yang lain;担
  • Maklumat tambahan杨和贝尔望山Kepada kami semasa anda Berurusan atau berurusan邓安卡曼·阿武萨·阿武萨·萨姆萨·科拉瓦甘

8.这是我的资料

  • 我不知道该怎么做,也不知道该怎么做。Perhatikan bahawa data perlukan yang kami perlukan mungkin berbeza antara transaksi;
  • Untuk mengesahkan identiti and dan meminimumkan risiko akses yang tidak dibenarkan kepada data perbadi anda apabila anda berurusan dengan kami;
  • 你是我的朋友,你是我的朋友,你是我的朋友。Apabila anda menyatkan keutaman anda engan mengisi borang kami, melalui penggunan laman web kami atau Apabila anda menghubungi atau berurusan dengan kami secara langsung, kami akan menggunakan data perbadi ini untuk memperibadikan produk dan perkhidmatan kami untuk memenuhi keperluan anda dengan lebih baik;
  • Untuk memberi anda maklumat atau pemberitahuan mengenai produk dan perkhidmatan yang kami atau ejen, kontraktor, pekerja, syarikat bersekutu, rakan niaga perunding专业APM telah memili必威连接h dan percaya akan menarik minat anda (Sila lihat bahagian yang bertajuk " Siapa melihat data and " dan " maklumat penting mengenai penolakan keluar ");
  • Menyediakan sebarang统计atau分析atau laporan dalaman untuk tujuan penyelidikan pasaran;
  • Untuk membenarkan kami menguatkuaskan hak undang-undang kami atau memulihkan apa-apa hutang yang terhutang oleh anda kepada kami;
  • Untuk Memastikan Data Peribadi Anda Selamat Dan Meminimumkan Risiko Akses Yang Tidak Dibenarkan Ke Data Peribadi Anda Dengan Menggunakan Beberapa Data Peribadi Anda Untuk Mengesahkan Identifikasi Anda Anabila Anda Menggunakan Laman Web Kami Dan Meja Bantuan Pelanggan;
  • 我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们;
  • Untuk tujuan keselamatan apabila anda melawat premis tapak web kami;担
  • 我叫马拉斯蒂坎·帕马图汉·邓甘·昂当-昂当·丹·珀拉图兰·杨·伯凯南。

9.思帕杨梅利亚特的资料

  1. 数据Peribadi Anda Boleh Digunakan Oleh Semua Syarikat Dalam APM必威连接 Dan Syarikat Berkaitan Yang Berkaitan。西亚帕杨茂麦拉特数据佩里布迪和贝尔丹·帕达·杨先生杨某和达·波希扬·杨··克·迪南·杨··杨·巴拉克“”kenapa kita mengumpul数据peribadi和a“)。
  2. 这些数据都是我的。我想在马来西亚有一个很好的地方,那就是马来西亚。愿上帝保佑你:
    • 我们可以做一些事情,但是我们可以做一些事情。如果你想要更多的信息,你可以把这些信息传递给你的朋友。Kami juga mungkin berkongsi data peribadi andengan pihak ketiga tertentu yang telah terlibat untuk melaksanakan funsi perniagaan Kami;
    • 我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们。我希望我能成为你的朋友
      Dengan memilih untuk tidak memilih untuk mengisi borang manual kami, menggunakan laman web kami atau apabila and menghubungi atau berurusan Dengan kami secara langsung,Kami mungkin berberapa data peribadi anda dengan pihak ketiga Yang dipilih dengan teliti supaya mereka boleh memberi anda maklumat mengenai produan perkhidmatan Yang mungkin menarik minat anda;
    • Kami boleh berkongsi data perbadi andengan pihak ketiga (termasuk polis dan agensi penguatkuasaan undang-undang lain) apabila Kami percaya adalah perlu untuk mematuhi undang-undang atau melindungi
      哈,你好,我是猩猩。Ini termasuk menukar data dengan pihak ketiga untuk melindungi daripada penipuan dan mengurangkan risiko pembayaran atau pendedahan data perbadi kepada
      Pihak Polis Dan Pihak Berkuasa Penguatkuasaan Undang-Undang Lain Berkaitan Dann Pencegahan Dan Pengesanan Jenayah;
    • Kami boleh berkongsi data perbadi anda dengan badan dan agensi pengawalselia untuk memastikan pematuhan dengan undang-undang dan peraturan yang berkenaan;atau.
    • Jika kami menjal atau membeli sebarang perniagaan atau asset, kami boleh mendedakan data perbadi andkepadada penjal pembeli yang berpotsi untuk perniagaan atau asset tersebut。
  3. Kami hana akan berurusan pihak ketiga yang Kami percayai akan bertindak demi kepentingan terbaik anda dan akan merawat data peribadi anda dengan kawalan keselamatan serupa yang Kami gunakan sendiri。


10.我的朋友们都记得我的资料

Kami Biasanya Menyimpan Dan Memproses Data Peribadi和Di Malaysia。Walau Bagaimanapun,Data Peribadi Yang Kami Kumpulkan Tentang Anda Boleh Dipross,Dipindahkan Ke,Atau Disiman Di Destinasi di Lualsia。邓安明士博兰手工康,蒙吞桃木Laman Web Kami Atau Adabila Anda Menghubungi Atau Berurusan Dengan Kami Sechara Langsung,Anda Bersetuju Dengan Pemprossan,Pemindahan Atau Penyimpananin ini di Luar Malaysia。Kami Akan Mengambil Langkah Yang Mutasabah Untuk Memastikan Data Peribadi Anda Dirawat Dengan Selamat Dan Mengikut Notis Ini Walaupun Data Peribadi Anda Dipross,DipindahkanKe,Atippan Di Destinasi di Lualsia。

11.喇嘛喜塔。门伊潘的资料

  1. 天保和我都是朋友,我都是朋友,我都是朋友。数据perbadi anda akan dikekalkan selagi cukup diperlukan untuk tujuan tersebut (Sila lihat seksyen bertajuk“Mengapa kami mengumpul Data peribadi anda”),atau untuk apa-apa tempoh yang diperlukan untuk melindungi kepentingan undang-undang kami。
  2. Kami akan menyimpan数据
    • Selagi Ia Semunasabahnya Perlu Bagi Kami Untuk Messi Anda Produk Dan Perkhidmatan Kami Yang Telah Anda Beli Atau Diminta,Atau Untuk Pelaksanaan Kontrak Dengan Anda;
    • Untuk tujuan pemasaran Untuk memberi andmaklumat mengenai produk perkhidmatan yang kami atau rakan kongsi perniagan pihak ketiga kami telah memilih danpercaya akan menjadi menarik menarik minat anda sehingga anda memilih Untuk menarik diri daripada membenarkan memproses data perbadi anduntuk tujuan pemasaran (Sila lihat bahagian yang)bertajuk " Hak anda untuk mengakses dan membetulkan data peribadi " dan " Maklumat penting mengenai penolakan keluar ");
    • Kami Boleh Menyimpan Rekod Mana-Mana Urus Niaga Yang Anda Masukkan Dengan Kami Seinggga 7 Tahun Atau Untuk Tempoh Yang Dibenarkan Atau Dikehendaki Di Bawah Mana-Mana Undeng-Undang Atau Peraturan杨Terpakai Supaya Kami Boleh Bertpakai Balas Terhadap Apa-Aduan Athadap Apa Aduan Athadap Apa Aduan Athadap Apa-Aduan Athadap Apa-Aduan Athadaian yang MungkinTimbul。Jika Rekod Adalah Subjek Penyiasatan Atau Provident Addrong-Undang,Kami Akan Menyimpan数据Peribadi Untuk Tempoh杨莱比赫喇嘛;担
    • 我希望你能给我一些资料,我希望你能给我一些资料。

12.我不知道我有什么资料

  1. Anda bebas menghubungi Pegawai Pematuhan Perlindungan Data perbadi kami di+ 603 - 31618888(Sambungan8933Bahagian Undang-Condang Atang Sambungan8900.Bahagian IT Help Desk) e-mel kepada kami diadrian.low@必威连接apm.com.myatau.it_helpdesk@必威连接apm.com.myDan kami akan berusaha untuk mematuhi permintaan atau arahan anda dalam masa 21 hari dari menerima permintaan atau arahan anda dalam borang Yang ditetapkan danjika berkenaan, yuran pemprosesan Yang ditetapkan
  2. Hak anduntuk mengakses data peribadi andtidak mutlak, dan mungkin terhad oleh Akta Perlindungan data peribadi 2010。


13.Maklumat penting mengenai memilih keluar

  1. 我的资料是:杨kami minta untuk andberikan boleh ada wajib atau pilihan,但mungkin berbeza bergantung pada produk atau perkhidmatan tertentu。资料perbadi wajib adalah maklumat yang diperlukan untuk pemprosesan transaksi, atau penyediaan produk dan perkhidmatan, atau pelaksanaan kontrak。资料来源:皮利汗、阿达拉、马克鲁马特、杨安达、拜里坎、苏卡雷拉、凯帕达、杨卡米、杨卡米、杨卡米、杨卡米、杨卡米、杨卡米、杨卡米。Bidang yang memerlukan data perbadi mandatori akan ditunjukkan dalam borang manual dan borang pendaftaran kami di laman web kami。
  2. Jika Anda Memilih Untuk Tidak Memerikan Sebarang数据Peribadi yangiminta atau Ingin Menarik Balik Persetujuan Anda anau Menghadkan Pemprosean Data Peribadi Anda,Anda Bersetuju Bahawa(Walau Apa Pun Perjanjian Antara Antara Antara Antara Antara Antara Anda Dan Kami),Kami Berhak Untuk Menghentikan Peruntukan Mana-Mana Produk Atau Perkhidmatan KepadaAnda tanpa menanggung apa-apa liabiliti walau apa双关码untuk apa-apa kerugian yang anda mungkin mengalami akibat daripada penamatan sedemikian。
  3. 邓甘·迪塔克·梅南达坎·科塔克大家都很高兴,kami akan mengandaikan kami mempunyai persetujuan and untuk memproses data peribadi andmenurut syarat Notis ini dan untuk menerima maklumat mengenai produk dan perkhidmatan yang kami atau rakan kongsi perniagan pihak ketiga kami telah memilih dan percaya an menarik minat anda sehingga and memilih untuk tidak ikut serta daripada membenarkanKami memprose data perbadi anduntuk tujuan pemasaran atau memberitahu Kami . membatasi pemprosesan data perbadi anduntuk tujuan pemasaran atau memberitahu
    secara bertulis央行。
  4. Anda boleh memilih untuk menghadkan pemprosesan data peribadi atau menarik balik persetujuan and untuk memproses data peribadi Anda dengan menghubungi: Pegawai Pematuhan Perlindungan data peribadi kami melalui telefon+ 603 - 31618888(Sambungan8933Bahagian Undang-Condang Atang Sambungan8900.Bahagian IT帮助台)atau e-mel kepada kami diadrian.low@必威连接apm.com.myatau.it_helpdesk@必威连接apm.com.my
  5. 我希望你能成为我的朋友,我希望你成为我的朋友,我希望你成为我的朋友。
  6. Berhubung dengan patan ke laman lain yang terdapat di laman web kami (jika ada),Sila ambil perhaa data peribadi Yang diberikan kepada pihak ketiga ini tidada di bawah kawalan Dan tanggunjawab kami dananda mungkin perlu menghubungi mereka secara langsung jika andingin untuk menarik balik persetujuan anduntuk terus menggunakan data peribadi anda。
  7. Sila Ambil Perhatian Bahawa Sebaik Sahaja Kami Menerima Pengesahan Bahawa Angin Menarik Balik Persetujuan Anda Untuk Bahan Pemasaran / Promosi / Komunikasi,Ia Mungkin Mengambil Masa Sehihga 21 Hari Untuk Pengeluaran和Dapat Dilihat Dalam Sistem Kami。Oleh Itu,Anda Masih Boleh Menerima Bahan
    我很高兴见到你。Sila ambil perhaatian bahawa walaupun andtitiak memilih untuk menerima bahan pemasaran atau promosi, kami masih boleh menghubungi anduntuk tujuan lain berhubung denan prok danperkhidmatan yang andberurusan denan kami。
  8. DI MANA ANDA TELAH MEMIRIH UNTUK MENARIK DIRI ATAU Menghadkan PemproseAn Data Peribadi Atau Menarik Balik Persetujuan Anda Untuk Memproses数据Peribadi Anda,Anda Mengakui Dan Bersetuju Bahawa数据Peribadi Sedemikian Mungkin Masih Tetus Muncul Dalam Pangkalan Data Kami Tetapi Akses Atau Penggunaannya Akan Disekat。


14.曼网络

  1. Berhubung dengan laman web kami, beberapa maklumat akan dikumpulkan melalui penggunaan " cookies "。Cookies adalah bit maklumat kecil yang disimpan secara automatik padada penyemak imbas web seseorang di computer mereka yang boleh diambil melalui laman web. Cookies adalah bit maklumat kecil yang disimpan automatik padada penyemak imbas web seseorang di computer mereka yang boleh diambil melalui laman web. CookiesMaklumat sedemiian, sebagai contoh, boleh menjadi kata laluan pengguna yang disimpan untuk mengelakkan perlu dikecet semula semasa lawatan berikutnya ke tapak。塞基安雅和她的朋友们一起吃饼干,她的朋友们一起吃饼干。
  2. Perhatikan bahawa数据perhatii yang dihantar secara elektronik tidak akan selamat 100%。我希望你能给我一个机会。
  3. 他说:“我希望我的朋友和我一起生活。
    Pihak Ketiga。Sila Ambil Perhatian Bahawa Kami Tidak Bertanggungjawab Ke Atas Amalan Privasi Laman Web yang Lain。Kami Tidak Bertanggungjawab Untuk Bagaimana Syarikat Atau Organisasi Lain Mengumpul,Menggunakan,Mendedahkan,Atau Mengamankan Maklumat Yang Anda Berikan Kepada Mereka。纳维斯ini汉族digunakan untuk maklumat yang dikumpul oleh laman web yang dikendalikan oleh apm。必威连接Jika Anda Memilih Untuk Mengakses Tapak Pihak Ketiga Yang DipautkanKe
    拉曼网kami, anda berbuat demikian atas risiko anda sendiri Dan tertakluk kepada apa-apa syarat perkhidmatan atau dasar privasi (jika ada) Yang berkaitan dengan Laman web pihak ketiga tersebut。
  4. 迪玛纳APM s必威连接edang memproses数据peribadi和bagi pihak oran entiti, pemprosesan maklumat anda bergantung padada amalan privasi oran entiti itu。我很高兴见到你。我希望你能把我的资料给我。


15.Semakan kepada Notis

我的朋友,我的朋友,我的朋友,我的朋友,我的朋友,我的朋友。

16.Pertanyaan

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau aduan mengenai Notis ini, sila hubungi di:

必威连接APM Automotive Holdings Bhd (424838-D)
Lot 600,Kawasan Perindstrian Pandamaran,
锁定包,42009 Pelabuhan Klang,
雪兰莪达鲁伊山,马来西亚
电话:+ 603-31618888 (Samb. 8933 Bahagian Undang-undang atau Sambungan 8900 IT Help
桌子上)
北方邦:Pegawai Pematuhan Perlindungan Data Peribadi

17.印尼语

我想我的母语是马来西亚语,但我的母语是新加坡语。Sekiranya berlaku sebarang peranggahan, versi Bahasa Inggeris notis ini akan diguna pakai。

Notis ini kali terakhir dikemaskini pada 2018年9月3日